Om Acinta

Acintas mission er at gøre data om virksomheders operationer tilgængelige på en måde, der bedst muligt sætter virksomhederne i stand til omsætte disse data til brugbar information og handling, og som dermed hjælper virksomhederne til at nå deres målsætninger.

En vigtig nøgle til denne målsætning er, at det skal kunne gøres med en minimal indsats i form af ressourcer, investering og tid. Og systemerne må ikke være afhængige af kompetencer, som kun indehaves af få, specialuddannede personer.

Som første skridt hen imod at realisere denne målsætning udviklede Acinta en ny metode til udtræk og præsentation af data. Ideen blev undfanget under en diskussion af, hvordan mindre virksomheder kunne få adgang til samme business intelligence (BI) værktøjer, som store virksomheder har investeret mange millioner kr. i for at styrke deres konkurrenceevne.

Virksomheder med Acintas produkter bruger Acintas software til at hente vital information om deres salg, indkøb, finanser og lagre på få sekunder. Informationer, som de tidligere brugte timer og dage på at udtrække i regneark og statiske rapporter.

Hvis du benytter Acintas business intelligence software, kan du finde informationer fra alle dele af virksomhedens økonomisystem. Du kan se de mest profitable produkter, udvikling i lagerbinding og hvem der er de gode og mindre gode kunder. Du kan sætte informationerne i perspektiv ved at holde nøgletal op mod sidste år, mod budget eller mod et gennemsnit. Og du kan få yderligere viden ved at dykke ned i data med drill-down funktioner - du kan endda bygge dine egne rapporter med en brugervenlig rapportdesigner.

Med Acintas software kan du behandle millioner af informationer på få sekunder.

Sig farvel til det møjsommelige slid med at finde de essentielle informationer og få overblikket tilbage.

Hvad betyder Acinta?

Acinta er en sammentrækning af ord - et såkaldt akronym. Acinta kommer af ordene Access (adgang), Integrate (integrere) og Analyze (analysere).

Rapportværktøjet har fået navnet Datashop, hvilket afspejler Acintas idé om, at relevante data skal være så let at få fat i, som at tage varer ned fra hylderne i et supermarked.

Få overblikket tilbage over din virksomhed

Forhandlere

Find en forhandler her.

Kontaktinformation

Besøgsadresse

Acinta ApS
Fuglebakkevej 88, 1.
DK-2000 Frederiksberg

Postadresse

Acinta ApS
Hvidovrevej 115, 1. th.
2650 Hvidovre

www.acinta.dk

Telefon +45 31 18 42 68
Fax +45 38 87 40 09
E-mail